Hola TrufuViciats com que fa molt de temps que no actualitzavem TJ hem decidit fer algo que realment necessiteu, la TrufuNet.

¿ Que es la TrufuNet ?

Es una xarxa d'ordinador repartida per tot Vilassar que consta aproximadament d'un ordinador.
Aquest ordinador proporciona TrufuImpulsos que són codificats i encriptats i finalment arriben al vostre ordinador perque pogueu accedir lliurement a les pàgines que volgueu!!!
Estaràs pensant, Que he de fer per unirme?

¿ Com m'uneixo ?

Doncs es molt fàcil, el primer de tot es instal·lar aquest programa que et permet connectar-te a la nostre TrufuNet i així gaudir d'internet sense limits, el programa per fer-ho està en aquest link, un cop instalat el programa hauras de crear-te una conta, ANAR AL TEU CORREU I CONFIRMAR LA CONTA, desprès unir-te a la nostra xarxa accedint al menú superior "Network" seguidament "Join a Network" on posa "Networkname" has d'escriure Trufsurf i a "Password" has d'escriure trufusurfers.

Si has arribat fins aquí sense cap problema ets un crack, pero encara no s'ha acabat i si ets d'aquells que ha tingut algun incident pel cami ho té algun dubte pots enviar un correu a infotrufujocs@gmail.com i en breus respondrem. 



Problemes comuns

- Si et surt qualsevol cartell demanante un codi d'activació, tancal, no serveix per res.

- Quan t'aparegui una cmd i et digui You are now Trufusurfing pots clicar qualsevol tecla per tancar-ho.

- Per saber si t'has unit correctament a la TrufuNet has d'entrar al programa instalat, el Comodo i pitjar Networks un cop allà t'hauria de sortir la TrufuNet, si no és així has de seguir el pas ¿Com m'uneixo?.

- Si no et deixa accedir a la teva conta potser és perque encara no la has activat, per fer-ho has d'anar al teu correu.

Ara només et falta disfrutar del internet sense limits i gaudir com mai ho haveis fet.